Кейт Мидълтън към Меган Маркъл: Учи се от грешките си! (Какво още са си казали двете херцогини?)

Кейт Мидълтън съветва Меган Маркъл да продължава напред сн. Инстаграм/ kensingtonroyal
0

Кейт Мидълтън помага на Меган Маркъл след признанията й във филма за Африка

Кейт Мидълтън помага на Меган Маркъл след признанията й в документалния филм за Африка. Откакто е част от кралското семейство херцогинята на Съсекс постоянно е критикувана за най-различни неща от медиите. А това очевидно не й се отразява добре.

Меган призна, че натискът върху нея е наистина огромен. Затова и херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е решила да предаде своя горчив опит в кралските среди с по-младата снаха в кралското семейство, пише „Дейли мейл“.

Кейт е посъветвала бившата актриса да се поучи от грешките си и просто да продължи напред. Според съпругата на принц Уилям всеки член на кралското семейство преминава през тежък и труден период, но трябва да се справи с това, споделят близки до семейството.

Херцогинята на Кеймбридж и херцогинята на Съсекс обменили опит, дни след като Меган Маркъл призна в интервю, че животът й под светлините на прожекторите е труден и тя трудно се справя.

Кейт е наясно с трудностите, които вървят ръка за ръка с живота като част от кралското семейство. Тя има връзка с принц Уилям от 15 години и за този период таблоидите многократно са я нападали.

Херцогинята на Кеймбридж била решена да помогне на Меган и Хари в борбата им срещу медиите. Кейт искала също да заздрави връзката между Уилям и Хари, споделят още близки на семейството. Според тях Мидълтън се опитва да предотврати евентуално заминаване на Хари и Меган извън Острова.

Кейт Мидълтън съветва Меган Маркъл да продължава напред сн. Инстаграм/ kensingtonroyal
Кейт Мидълтън съветва Меган Маркъл да продължава напред сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Засега подобна стъпка от херцозите на Съсекс не е потвърдена официално. Меган и Хари обаче със сигурност ще си вземат 6-седмична почивка. Те ще я прекарат в Америка заедно с майката на херцогинята на Съсекс – Дориа, предават от 24chasa.bg. Това ще е първото посещение на Арчи в родната страна на майка му.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.