Джулия проговори за бременността си (Очакват ли бебе с Кристиан Кирилов?) Преглеждания: 5817

Джулия отрече слуховете, че е бременна и вреди на бебето си сн. Инстаграм
0
Оценете този post

Джулия отвърна на слуховете, че е бременна

Джулия проговори за бременността си. Веднага след сватбата на поп фолк изпълнителката с нейния любим Кристиан Кирилов, която беше миналия месец, тръгнаха слухове, че тя е бременна.

В медийното пространство дори се появиха статии, че Джулия вреди на бебето си с постоянното обикаляне по нощните заведения, където има участия. Очевидно всички тези слухове по неин адрес много са я ядосали. И тя реши да каже истината. Само преди няколко минути Джулия пусна в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм стори. В него тя категорично отрича новината, която се върти от няколко седмици, а именно, че е бременна.

„Здравейте, приятели. Рядко си позволявам да качвам разни клипчета, в които да се обяснявам по каквито и да е въпроси, защото това не е моето нещо. Обаче напоследък излизат доста често статии, че съм бременна и че си вредя на бебето като ходя по дискотеки. Е, да отговоря… Не съм бременна, така че няма на кого да вредя за каквото и да е. Моята работа е да ходя по дискотеки и да забавлявам моите хора… с моя човек“, казва Джулия в публикуваното клипче.

Включва се и нейният любим мъж Кристиан Кирилов, с когото станаха семейство преди месец. „Добър вечер и от мен. Обичайте се, бъдете позитивни. Аз винаги съм приемал с усмивка тези жълти статии и за мен, и за нея. Но има едно нещо, което се нарича карма. Така че внимавайте какво пишете, защото това се нарича богохулство, кощунство за човек, който не е бременен, да пишете, че е бременен“, подкрепя своята любима Кристиан.

„Имайте малко страх от Господ, защото тези неща не са хубави“, допълва още Джулия за своята бременност.

Джулия отрече слуховете, че е бременна и вреди на бебето си сн. Инстаграм
Джулия отрече слуховете, че е бременна и вреди на бебето си сн. Инстаграм

Преди време, в едно свое интервю, Кристиан лично обеща, че когато с неговата любима очакват първия си наследник, те ще споделя с феновете си. Засега обаче бебе няма.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.