Истина е: Ивайло Захариев и съпругата му Миряна са разделени! (виж тук)

Истина е: Ивайло Захариев и съпругата му Миряна са разделени! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Ивайло Захариев наистина е разделен с жена си Миряна!

Актьорът Ивайло Захариев и съпругата му Миряна са разделени, гласи последната светска клюка. Според информацията в арт средите, той се е изнесъл от семейния им дом и пиарката на Би Ти Ви живее сама с двете им момчета Филип и Дамян.

Ивайло Захариев

Ивайло Захариев и Миряна се разделиха окончателно

Двамата обаче категорично отказват да коментират фактите около личния си живот. Любопитното е, че въпреки това не отрекоха раздялата, пише столичен вестник.

Миряна помолила да не обсъжда темата, а Ивайло споделил лаконично: „Никъде досега не съм говорил за това. И ще се въздържа от коментар за момента“. Колеги на актьора споделят, че той е твърде потаен напоследък.

Само знаят, че Ивайло и Миряна са направили опит да се съберат в името на децата си, но за момента не се знае какво се случва и как ще се развият техните отношения.

По ирония на съдбата, и героят му от „Пътят на честта“ е зарязан от жена си, която заминава за чужбина. В реалния живот не е ясно дали той е напуснал семейния дом или жена му го е изоставила.

Факт е, че от година Миряна не е качвала техни снимки във Фейсбук. Последната публикация на Ивайло, свързана с жена му, е от 21 ноември миналата година, когато е публикувал нейна снимка с двете им момчета, под която е написал:

„Честит празник на християнското семейство! Не мога да не споделя тази красота, на която се наслаждавам вкъщи“.

Новината за раздялата им шокира мнозина, тъй като тя минаваха за едно от най-стабилните семейства в светските среди. Вярват в семейните ценности, не пропускат неделните служби и са заедно от почти десетилетие.

Нещо повече, преди сватбата си не са имали интимни отношения и първата им целувка е била пред олтара, през 2012 година.

Актьорът винаги е споделял, че той е по-романтичният от двамата и с Миряна се стремят да поддържат връзката си жива и да не се оставят на ежендевието да ги завладее.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар