Скандал: Годеницата на Краси Джунов го заряза след флирта с Паулина Ванегас!

Гласувайте за статията

Краси Джунов настъпи котето с флирта си с Паулина Ванегас!

След секса на Краси Джунов с Паулина Ванегас, официалната годеница на автомонтьора го зачеркна от живота си. Красивата испанка Ноеми Ортега, която довчера бе със статус „сгодена“ в мрежата, вече е „необвързана“.

Паулина Ванегас

Паулина Ванегас и Краси Джунов минаха всички граници

Ноеми е изтрила повечето от общите им спомени с Краси и е публикувала многозначителна снимка, на която показва среден пръст. А текстът под нея гласи: „За теб, с любов“.

Отмъщението й обаче не спира дотук. Откакто бяха излъчени кадрите със секса между Краси и Паулина, Ноеми не спира да се показва с различни мъже. Доскорошната годеница на фермера дори си сложи нова профилна снимка, на която се гушка с друг мъж.

Преди време се разкри „семейния“ статус на Красимир. Оказа се, че плейбоят във „Фермата“ е сгоден от година в Испания и планира сватба. Любимата му Ноеми пък има дъщеря от предишна връзка, за която Краси се грижи като за свое дете.

В риалити предаването той нито веднъж не е споделял, че е сгоден. Напротив – определяше се като полигамен мъж, който никога не е имал сериозна връзка.

Още с влизането във „Фермата“ той започна да флиртува с разкрепостената Паулина Ванегас, а миналата седмица двамата „скрепиха връзката си“ със секс.

Според зрители Краси сам е измислил фалшивия си образ на плейбой и е скрил за годеницата си, за да си спечели съюзници във „Фермата“.

Те обаче смятат, че след отпадането на Поли от формата, любовта им ще остане в историята. Припомняме, че Ванегас загуби последния дуел срещу Елизабет и Краси остана сам във „Фермата“, пише столичен вестник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар