Баба Ванга: Русия ще завладее целия свят! (Сбъдва ли се пророчеството й?)

Гласувайте за статията

Великата пророчица предсказва преди много години, че Русия ще властва и предрича идването на Путин

Баба Ванга още преди четирдесет години е казала, че Русия ще се превърне в световен господар. И то начело със сегашния си президент Владимир Путин. И ако преди двайсет години някои го смятаха за утопия, отнесено предсказанието към днешна дата май е доста реално.

Снимка: Гугъл

През далечната 1979 година Вангелия Гущерова твърди, че влиянието на руската държава начело с Путин ще става много по-голямо. А най-точните думи на световно известната гадателка са: „Никой няма да успее да спре възхода на Русия”.

По онова време това се тълкува като победа на Съветския съюз в Студената война. Но никой не отчита факта, че тя казва Русия и има съвсем друго предвид.

Ако се направи детайлен анализ на думите на баба Ванга може да се установи, че е говорила за доста по-далечното бъдеще.

„Русия ще отстрани всички по пътя си и ще се превърне в световен господар. Всички ще се размразят, сякаш са направени от лед, а един единствен ще е недокоснат – славата на Владимир Путин и славата на неговата родина Русия”.

Ванга известна още като  Нострадамус на Балканите е твъдяла още, че Европа ще се превърне в пустош и почти няма да има  човешки живот на най-стария континент, предават от news.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар