Башар Рахал на нож с бившата си тръпка Елен Колева

Гласувайте за статията
Башар Рахал и Елен Колева в хладни отношения

Актьорите Башар Рахал и Елен Колева не таят топли чувства един към друг – пише в. „Уикенд“, като се основава на слухове в артистичните среди. Преди години двамата имали интимна заигравка, която обаче не приключила приятелски. Според слуховете причината е, че Елен допринесла да се разчуе за флирта, а по това време Башар все още бил в официални брачни отношения с калина, с която имат две дъщери. Арабинът натирил любовницата си с грандиозен скандал – отбелязва изданието.

Днес е обществена тайна, че Башар Рахал, който в края на октомври ще навърши 46 години, има връзка с моделката и актриса Райна Караянева. Жена му Калина живее с дъщерите им в САЩ, където е успешен продуцент в сутрешен тв блок. И според слуховете драма няма. Калина и Башар са в прекрасни отношения. Не може да се каже обаче същото за тези между актьора и колежката му Елен Колева. Въпреки че е минало доста време, Рахал май не може да забрави за старото си неразбирателство с мъжемелачката. Двамата въобще не си симпатизирали и старателно се избягвали, ако случайно се засекат на светски събития.

Райна Караянева и бивш модел на „Ивет фешън“. С Башар тя се запознава кето негова асистентка в предаването „Лотария България“.

Башар не е преглътнал горчилката от Елен

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар