Славена Вътова минала през ада на всеки родител

Гласувайте за статията
Славена Вътова разказа за трудните моменти на майчинството

Сълзи на безпомощност и страх, мощна вяра и сила на духа и ценни уроци се крият зад вечно сияещата усмивка на Славена Вътова – пише в. „Уикенд“. Красавицата, която е жури в шоуто „България търси талант“, днес говори открито, макар и рядко и винаги с влажни очи, за най-голямото си изпитание, което преживява всеки родител. Раждането на второто ѝ дете Ана, която днес е на 2 години, е преломен момент в живота ѝ, както и този на съпруга ѝ Юлиян – отбелязва изданието.

„Ситуацията в моя живот, която ме отрезви и ме научи да ценя всеки момент, беше раждането на второто ми дете. Лекарите не знаеха дали ще оживее. Беше тежък момент, за който нищо не може да те подготви. Тогава научих, че каквото и да се случва с мен, ако децата ми са здрави, всичко ще е наред в този живот“ – споделя Славена Вътова.

Тя винаги е била позитивна. Всъщност се е определяла като „сврахголям оптимист“. Тази непоклатимост в щастливия развой на всяка тежка ситуация ѝ помага да премине през жестокото изпитание.
„Сривала съм се. Плакала сим“ – признава миската, която пак си е възвръщала вярата. Красавицата полага усилия и голямата ѝ дъщеря Ема, която роди през 2015 г., да има хубаво детство.

Усмивката на Славена не слиза от лицето ѝ

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар