Певицата Джорджия натирена неочаквано от Пайнер! (още подробности)

Гласувайте за статията

Джорджия се оказа натирена от Пайнер!

Както вече стана ясно едни от най-хитовите изпълнители на Пайнер няма да участват на концерта по случай рожденият ден на телевизията по незнайни причини. Което доведе до редица въпроси от страна на феновете на поп-фолка, но за съжаление никой не получи отговор.

Пайнер

Пайнер натири изненадващо Джорджия

Пореден скандал в публичното пространство се заформи преди броени часове – този път предизвикан от Джорджия. Изпълнителката, която преди години бе част от Фен Тв, но прекрати отношения с тях и си даде дълга пауза, заради сериозни здравословни прични.

През тази година се завърна като изпълнител, част от фирмата на Митко Димитров. Само дни след премиерата на проекта, той бе свален от всички платформи на Пайнер, по неясни причини.

Така и никой не даде информация, защо проекта е свален от ефир, дори и самата изпълнителка предпочете да замълчи. Само преди часове Джорджия сподели кадър от снимачният процес на новият си проект със скандалното заглавие „Чукай“, но не конкретизира къде да очакваме проекта.

„Дали е напуснала Пайнер?“ , „Какво се случва?“ – това са само част от коментарите на приятелите й под поста. Какво се е сулчило между нея и Пайнера? Вероятно младата изпълнителка е натирена заради некоректно спазване на договорните отношения.

Твърде вероятно е да е заработвала на черно, без да обявява участия в компанията – предполагат във фолк средите. Изпълнителката обаче пуснала версия, че клипа й е свален, тъй като е хипер скандален.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар