Диляна Попова разцъфна до Блатечки

Диляна Попова разцъфна до Блатечки
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова буквално разцъфна до Асен Блатечки

Диляна Попова разцъфна след като се събра с бащата на сина си. 38-годишната моделка изглежда ослепително и по всичко личи, че блясъкът в очите й се дължи на любовта.

Със снимките от последната си фотосесия  Диляна очарова всички. Тя се облече в ефирна рокля, с която прилича на истинска фея, видя „България днес“.

Преди месеци красавицата се събра с бащата на сина си Борил. Асен Блатечки я заряза, докато беше бременна. Тогава той взе решение да се върне при законната си съпруга и тяхната дъщеря. Актьорът изостави Диляна Попова точно в момента, в който тя имаше най-голяма нужда от него.

Дълго след появата на Борил отношенията между родителите му бяха изключително лоши. Диляна отказваше да общува с бившия си. Тя дори не го покани на рождения ден на сина им.

След това последва период на затопляне на отношенията им. Асен Блатечки дори взе решение окончателно да напусне съпругата си Катя. Диляна Попова реши да даде още един шанс на връзката им и от няколко месеца те отново са двойка. Двамата дори си подариха романтична почивка в Испания.

Дружки на Диляна й пожелаха вместо с магнити, да се върне с подарък бебе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар