Златка Димитрова вече не крие новия си

Гласувайте за статията

Златка Димитрова сияе до новия си любим

Златка Димитрова определено не е от жените, които си губят времето. Тя вече има нов мъж до себе си. И по всичко личи, че тя е изключително щастлива от този факт, видя HotArena.

След раздялата с бащата на сина си – Миро, тя откри любовта в чужди обятия.

Кирил Танев показа в мрежата какво се случва между него и плеймейтката. Той публикува тяхна обща снимка. Под фотоса той е написал следното:

„Приятел е този, който разбира миналото ти, вярва в бъдещето ти и те приема такъв, какъвто си“. Златка Димитрова също отвърна на на писаното от него. „Вече сме повече от това (приятели)“, написа бургазлийката и с този пост потвърди новия си любовен статут, пише Хот арена, позовавайки се на „Телеграф“.ю

За раздялата на Златка и Миро се говори повече от година. Повод за клюките стана прибирането й в Бургас. Плеймейтката остана в родния си град. Месеци след това се завърна в столицата и опроверга слуховете, че двамата с Миро са се разделили. Но не след дълго тя отново се върна в родния си град. Малко след това стана ясно, че връзката й с Миро окончателно е приключила. Златка вече не крие новия си любим.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар