Джени Суши след скандала с Кобрата: Преодолях депресията

Джени Суши след скандала с Кобрата: Преодолях депресията
5 (100%) 1 vote

Джени Суши проговори след скандала с Кобрата

Скандалната Джени Суши проговори след драмата с Кобрата. Тя заяви, че вече се е възстановила от тази стресова ситуация и е преодоляла депресията, узна HotArena.

Покрай еуфорията от победата след мача с Богдан Дину, Кубрат Пулев спонтанно целуна Джени. Но въпреки, че репортерката не даде вид на притеснена, жестът му бе определен като насилствен. След инцидента американката осъди нашенеца.

Кобрата се раздели със солидна сума, която изплати като обезщетение на репортерката. Но на нея също не й се разминало. Тя сподели, че е получавала и смъртни заплахи след и това е причината да напусне Америка за известно време.

„Смъртните заплахи ме уплашиха изключително много. Опитах се да запазя позитивизъм, но проблемите дойдоха от хора, които ме тормозеха”, споделя възмутената американка. Тя сподели, че е посетила Хонконг и Япония, където се е почувствала много добре.

Джени допълни, че е трудно е осъзнала, че е в депресия. Но вече всичко е наред, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес”.

Заради жестоките заплахи репортерката е деактивирала профила си в социалните мрежи. Тя не крие, че инцидентът с Кубрат Пулев оказва положителен ефект върху кариерата й. Джени Равало, която е известна като майсторката на голото суши, получи дори покана за собствено кулинарно шоу, допълва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар