Жената, обвинила Тодор Славков в изнасилване, се омъжва за италианец (Фото)

Снимка: ХотАрена
0

Старлетката, заради която Тодор Славков лежа в затвора, не иска да се сеща за България

Красавицата, която вгорчи живота на Малък Тошко и го тикна в затвора – Мила Гешева е сгодена и съвсем скоро ще се жени за италианеца Ален Саудад Бланкаерт.

Двамата с Мила са сгодени, а в края на годината ще има и сватба. Скандалната студентка, която обвини Тодор Славков в изнасилване преди близо 30 години и го накара да се крие по села и паланки от правосъдието, отдавна е простила, на комунистическото отроче.

Тодор Славков
Снимка: ХотАрена

„С днешна дата съм щастлива. Забравих за Тодор, забравих и всичко около случая. Няма скоро да се върна в България, а и не виждам нещо да се е променило кой знае колко много”, споделя Мила.

В момента тя живее основно в Швейцария. Има няколко магазина и се занимава с мода.

Близо 18 години се точи делото срещу Тодор Славков и унгареца Жолт Хайду за изнасилването на социалистическата старлетка, станало на 10 юли 1988г. Едва през 2005 г. съдът постанови, че Малък Тошко и аверът му са невинни, макар внукът на Тато да излежа 2 години в затвора. Повечето от 26-те свидетели вече не са между живите. Загина и следователя Янко Димов, а зареждалият със свежа плът компанията на Славков – Владо Пъпката бе прегазен от кола, пише „България Днес”.

Снимка: ХотАрена
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.