Андреа посече Кобрата (Вижте как му отговори)

Гласувайте за статията

Милите думи на Кобрата не успяха да трогнат Андреа

Кобрата не успя да докосне Андреа с милите думи, които каза за нея. Той призна, че му е много мъчно за бившата и допълни, че тя е страхотен човек.

Най-добрият ни боксьор разкри, че двамата много са си дали, но в един момент преценили, че е по-добре да се разделят. Той поясни, че след като една връзка няма развитие е по-добре всеки да поеме по своя път.

Андреа отвърна на признанието му часове по-късно. В момента тя е на почивка в Дубай. От там пусна пост на английски език. От превода става ясно, че тя напълно е скъсала с миналото и за нея няма връщане назад, пише Марица.бг, позовавайки се на Блиц.бг.

Блондинката добави, че когато сърцето копнее за нещо различно, е напразно да се дълбае в пепелта на миналото с надеждата, че ще се открие нов пламък, който ще затопли изстиналото сърце. Тя допълни, че всеки е длъжен да расте и да продължава да следва мечтите си, пише Марица.бг, цитирайки написаното от Андреа.

Преди седмици тя обяви в мрежата раздялата си с Кубрат. Певицата сподели, че е твърде голяма да участва в детски игри и твърде млада, за да се обвърже сериозно.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар