Снахата на Цеца Величкович продавачка на месо (Вижте повече за Богдана Родик)

Гласувайте за статията

Снахата на Цеца Величкович никога не се оплаквала от тежката работа

Снахата на Цеца Величкович била продавачка преди да срещне сина на певицата. Семейството на Богдана Родик има няколко магазина в различни квартали на Белград. Те продават месо в Котеж, Мириево и Борча.

Бъдещата снаха на Цеца била сред любимите продавачки на клиентите, които си пазарували често от магазините на семейство Родик. До неотдавна бъдещата съпруга на Велко Ражнатович продавала месо всеки ден от седем часа сутринта до два следобед. Но откакто е бременна снахата на Цеца излезнала в отпуск по майчинство. На семейството на Богдана в продажбите останали да помагат двете й сестри – Наташа и Бояна.

Екип на kurir.rs посетил магазините на семейство Родик и установил защо всички хора искат да си закупят месо точно оттам. „Всички искаха да си купят месо от сестрите Родик. Те винаги бяха добре облечени и гримирани. Като че работят в луксозен бутик, а не в магазин за месо на пазара. Винаги бяха любезни и усмихнати“, казва източникът, който посетил магазините на семейство Родик.

Там били и родителите на Богдана, които споделили, че тече тежка подготовка за сватбата на дъщеря им. „Подготвяме се за сватбата. После ще дойде и внучето. Тъй като имам три дъщери, бих искал Богдана да роди момченце, дори и да е момиченце обаче, тя ще има цялата любов на семейството“, казва бащата на бъдещата булка.

Майката на Богдана – Даниела, също била в магазина. Тя разкрива, че бъдещата снахата на Цеца е работила точно в посетения от източника магазин и никога не се е оплаквала от работата. Сега обаче тя си почива и се наслаждава на бременността си.

Снахата на Цеца Величкович била продавачка на пазара сн. Инстаграм

Снахата на Цеца Величкович била продавачка на пазара сн. Инстаграм

Семейство Родик се подготвя за сватбата на Велко и Богдана, която ще бъде след по-малко от месец – на 24-ти ноември. „Всичко ще бъде на ниво и ще изпълним всички обичаи. Зарадвах се, когато Богдана ми каза, че иска да носи сватбената рокля на Цеца. Те имат еднакво телосложение и мисля, че няма да има нужда от поправки. Цеца е прекрасна дама и мисля, че сватбата ще бъде феноменална“, споделя майката на Богдана, предават от vistina.com.mk.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар