Годжи удари най-големия джакпот в живота

Годжи удари най-големия джакпот в живота
3.33 (66.67%) 3 votes

Баскитаристът определено е уцелил десетката с Надето

Годжи определено успя да уцели джакпота.

Запознати издават, че майката на третото дете на Георги Милчев-Годжи – Надежда Дончева, печели повече от него.

27-годишната красавица вече продава трюфели, а магазинчето й с биохрани процъфтява ден след ден. Надежда много често застава зад щанда, когато момиченцето й Цвети спи.

Годжи

Баскитаристът определено е уцелил десетката с Надето

Само след месец детето има рожден ден и семейството стяга голям купон. „Надето е домошар човек, обича тихия и спокоен живот, не е особено амбициозна, но пък е изключително мила и умна“, казват врачани, откъдето е Годжи.

Музикантът се е върнал да живее в провинцията заради новото си семейство, пише ежедневник. Още при запознанството си с Надежда, Годжи я помолил да сподели какви са мечтите й за бъдещето, а тя отсякла: „Искам дете и малък магазин за биохрани“.

В момента и двете й мечти се сбъднали. Надежда и Годжи в началото криеха връзката си. Причината за това бяха синовете на музиканта, които са връстници с мащехата си. Когато се роди бебето обаче, момчетата приеха голямото италианско семейство и малката си сестричка, пише pik.bg.

Всъщност Годжи далеч не е единственият късметлия от „Ку-ку бенд“. Припомняме, че Борис Солтарийски също е на издръжката на половинката си, откакто свалиха „Шоуто на Слави“ от телевизионния ефир.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар