Крисия направи скандално признание

Гласувайте за статията

Тя определено е изключение

Ангелогласната Крисия Тодорова, която преди шест години достигна до рекордното за България второ място на песенния конкурс в детската версия на „Евровизия“, направи скандално признание.

Крисия

Тя определено е изключение

Вероятно ви е направило впечатление, че напоследък е все по-трудно да познаете едно момиче е на 15 или 30 години. Причината за това е, че те се обличат и гримират почти еднакво.
Към днешна дата, Крисия днес е на 15 години. За разлика от много нейни съученички обаче и като цяло момичета на нейната възраст, се облича… като дете.

Прави впечатление, че на снимките, които публикува, Крисия не е с тонове грим и филтри. Тя не се докарва и с изрязани блузки, подчертаващи бюста или задните части. А за това има една много проста причина.

Пред камерата на „На Кафе“ певицата сподели, причината, поради която избира да изглежда по този начин. Направи впечатление, че тя бе пременена в тениска на Цар Лъв. Крисия посочи, че след 2-3 години няма да има избор и ще трябва да изглежда наистина като млада дама.

„Сега се старая да стоя на годините, на които съм и просто… обичам да съм дете“, поясни тя.
Крисия от малка е пред камерите и може да се каже, че е едно от популярните лица в родната музика.

Признава, че славата ѝ тежи, но няма избор и се справя. Тя беше категорична, че избира да продължи винаги напред и то с усмивка на лице. В друго интервю, по-рано този месец, Крисия призна, че е изпадала в депресивни състояния. Тя обаче подчерта, че никога не е посягала към алкохол или наркотици, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар