Ева Пармакова издаде поредния си хит!

Последният сезон на X Factor и подписан договор с „Вирджиния Рекърдс“ изстреляха Ева Пармакова директно на голямата сцена. След завършването на формата, където се класира на финал, Ева направи силен дебют с песента „Ти губиш“. [caption id="attachment_608194" align="aligncenter" width="223"]Ева Пармакова Ева Пармакова все по-сигурно върви към върха[/caption] Подкрепена от Pavell & Venci Venc’, след което се разписа и в колаборация с хитовия диджей Fabrizio Parisi озаглавена „Tell Me Right”, която беше селектирана за А ротация в MTV Dance. През май тази година Ева става част от първия международен творчески лагер за писане на музика у нас Sofia Songwriting Camp, където заедно с нея и за нея пишат някои от най-успешните автори в Европа.

Новата й песен със заглавие „Lipstick“ е резултат от работата й с шведско-румънски екип, в който и самата Ева е съавтор, а по българския текст работи с Pavell. „Това парче е създадено с най-позитивната енергия на света.

В момента, в който песента придоби завършен вид, буквално всички в студиото започнаха да крещят от удоволствие, да подскачат и танцуват. Няма такава емоция! Писането на музика по време на Sofia Songwriting Camp беше чиста магия. Когато си тръгвахме почти се разплаках от вълнение, защото си дадох сметка какво сме преживяли и каква привилегия беше тази среща“, споделя Ева Пармакова. Видеото към „Lipstick” е създадено от един от най-талантливите млади режисьори – Божидар Велинов и от супер иновативния екип на 24/7 Video Production. В рамките на 3 дни екипът минава през над 15 различни локации, като най-голямо предизвикателство за Ева се оказва хеликоптерната площадка на покрива на 20-етажна сграда, където тя едвам преодолява страха си от високото, докато танцува.