Екипът на Слави Трифонов прекали (Вижте как се подиграват на „Откраднат живот“ и „Пътят на честта“)

Гласувайте за статията

Екипът на Слави Трифонов с абсурдна реклама на 7/8 TV

Екипът на Слави Трифонов прекали. Екипът на водещия се подигра с българските сериали. Забавен скеч, качен на страницата на Трифоно в социалната мрежа Фейсбук, бързо прикова вниманието на десетки хиляди заради откровената подигравка с „Откраднат живот“ и „Пътят на честта“.

Двата хитови сериала се излъчват по Нова тв. В скеча участват добре познатите лица от антуража на Слави Трифонов. Те разиграват силно драматична семейна сцена. Създателите на скеча не се свенят да включат имената на популярните сериали, като актьорите ясно наблягат на подигравката с тях.

Все пак в края на клипа става ясно, че това е поредната реклама на новата телевизия на Слави Трифонов – 7/8 TV. Тя започва да се излъчва съвсем скоро, след по-малко от седмица – на 4-ти ноември, пише fakti.bg.

Клипът, в който главни герои са Брад Пит, Мегз Каканашева и баба Вуна, за кратко събра над 14 000 гледания и харесвания. Във видеото актьорите обещават, че в телевизията на Слави Трифонов „няма да видим такива български сериали“.

Феновете на Дългия веднага го подкрепиха като написаха, че нямат търпение да видят какво им е подготвил. Но не липсват и такива, които упрекват Трифонов, че се излага като оплюва българските сериали и то сериали, като „Откраднат живот“, който вече има няколко сезона и се радва на изключително голяма аудитория.

Почитателите на Слави пишат, че нямат нищо против българските сериали. А някои от тях дори се надяват, че в новата телевизия на Дългия ще видим вече позабравени такива, сериали от старите ленти на българското кино.

Екипът на Слави Трифонов се подигра с "Откраднат живот" и "Пътят на честта" сн. Фейсбук

Екипът на Слави Трифонов се подигра с „Откраднат живот“ и „Пътят на честта“ сн. Фейсбук

Засега телевизията на Трифонов ще върви само 5 часа, а с какво той ще запълни ефирното си време, предстои да видим след по-малко от седмица. След подигравката на екипа на Дългия с българските сериали обаче, много от фенове вече се разочароваха. Те се заканиха, че няма да гледат телевизията му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар