След афера: Башар Рахал не може да понася Елен Колева! (още разкрития)

След афера: Башар Рахал не може да понася Елен Колева! (още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Башар Рахал и Елен Колева се избягват всячески заради стара и несполучлива връзка!

Актьорите Башар Рахал и Елен Колева не таят топли чувства един към друг, коментират в артистичните сред. Преди години двамата имали интимна заигравка, която не приключила с приятелски.

Елен Колева

Башар Рахал не иска и да чува за Елен Колева, с която навремето имаше мимолетна авантюра

Според слуховете причината е, че Елен Колева допринесла да се разчуе за флирта. А по това време Башар все още бил в официални брачни отношения с Калина, с която имат две дъщери. Арабинът натирил любовницата с грандиозен скандал.

Днес е обществена тайна, че Башар, който в края на октомври ще навърши 46 години, има връзка с моделката и актриса Райна Караянева.

Жена му Калина живее с дъщерите им в САЩ, където е успешен продуцент в тв сутрешен блок. И според слуховете драма няма. Калина и Башар са в прекрасни отношения.

Не може да се каже обаче същото за тези между актьора и колежката му Елен Колева. Въпреки че е минало доста време, Рахал май не може да забрави за старото си неразбирателство с мъжемелачката.

Двамата не таяли топли чувства един към друг и старателно се избягвали, ако случайно се засекат на светски събития, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар