Човек на Васил Найденов опира пешкира заради…

Гласувайте за статията

Въпреки тежкия инцидент певецът изпълнил задълженията си

До 200 лева глоба за катастрофата на магистрала „Тракия“ може да отнесе екипът на естрадната легенда Васил Найденов, по-известен като Васко Кеца.

Пътна полиция е съставила протокол за катастрофата на „Тракия“. Вероятно за инцидента ще бъде глобен шофьорът на Васил Найденов. Съгласно действащите закони вината е винаги на този, който е отзад и не е спазил нужната дистанция.

Васил Найденов

Въпреки тежкия инцидент певецът изпълнил задълженията си

По закон за произшествие заради движение с несъобразена скорост и неспазване на дистанция санкцията е до 200 лв и отнемане на 3 точки от контролния талон. „Силна катастрофа беше. Така ме боляха краката, че не можех да ходя и не ми беше до уплаха, забравих за уплахата“, коментира Васил Найденов.

Въпреки тежкият удар на пътя Кеца бързо се изправя на крака и още същата вечер изнася концерт в Казанлък. Там лекарите установяват, че има контузия на коляното. Въпреки силните болки обаче, певецът все пак настоял да излезе на сцената,  за да не разочарова почитателите си, пише ежедневник.

На Васил Найденов не за пръв път му се случва да има инцидент и скоро след това да изнесе концерт. „Дай Боже, този инцидент да ми е за последен път“, пожела си изпълнителят на „Телефонна любов“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар