Крах: Пълен провал за водещата Наталия Гуркова! (още подробности)

Гласувайте за статията

Наталия Гуркова с пълен провал като водеща!

Пълен провал претърпя Наталия Гуркова като водеща на предаването с интервюта на известните „Те са”. То не се излъчва вече два месеца, но никой не забеляза това. Причината-почитателите му във Youtube, където се излъчва, не надхвърлят смешната цифра от 200 души.

Наталия Гуркова

Наталия Гуркова с пълен провал като водеща

Последното качено интервю е от 30 август тази година, а гостът е балерината Маша Илиева. Под него няма нито един коментар и едва пет харесвания.

Разговорът обаче е стар и записан няколко месеца преди края на август, става ясно от снимка на Наталия Гуркова в инстаграм, където тя позира с балетна рокля.

Явно слабият интерес към предаването от зрители и рекламодатели са станали причина за краха на „Те са”. Предаването тръгна в началото на година със заявката, че ще привлича огромната аудитория в YouTube и Facebook.

„Всяка седмица в 24 минути ще бъде представяна знакова за България и света личност или тема. Утвърдени в своята област хора ще говорят за пътя си към успеха, като това не винаги ще бъдат добере познатите лица от екрана”, обявиха създателите му при старта, но явно не успяха в стремежа си.

А красивата му водещаНаталия Гуркова ще трябва да си потърси евентуално ново поприще за изява, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар