Веселин Плачков и Юлиан Вергов са напът да взривят бомбата

Гласувайте за статията

Очевидно помежду им има стара вражда

Преди броени дни като част от журито на новото шоу в родния ефир – „Маскираният певец“, Юлиан Вергов захапа много тънко и в същото време доста сериозно колегата си Веселин Плачков.

Припомняме, че актьорът Веселин Плачков спечели известност с ролята си на Апостола във филма „Дякон Левски“. Към днешна дата пък, той играе главна роля и в сериала „Пътят на честта“.

Веселин Плачков

Очевидно помежду им има стара вражда

Зрителите станаха свидетели на това как Веселин Плачков не остана за дълго длъжен на колегата си, с когото очевидно не са в добри отношения.

В събота Юлиан Вергов заяви в ефир, че единствено Мариана Попова би определила годеника си като великолепен актьор. И отговорът на Плачков не закъсня.

„Благодаря на всички за подкрепата. Каквото и да става от тук нататък най-важният човек е до мен, зад мен и с мен… А Юлиан Вергов може само да си мечтае Мариана Попова да го определи като прекрасен актьор!,“ написа той. Припомняме, че тази година Плачков се кандидатира и за общински съветник в Плевен от АБВ.

Някои от феновете на екранния Киро Християнина от „Пътят на честта“ коментираха, че не е коректно колеги да се обиждат по този начин. Други са на мнение, че въпросната размяна на реплики е приятелска закачка, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар