Поредно нещастие застигна семейството на Нана Гладуиш

Гласувайте за статията

Проблемите в дома й валят като из ведро

Семейството на Нана Гладуиш бе застигнато от поредното нещастие.

По всичко личи, че проблемите в семейството на Нана Гладуиш валят като из ведро. От близкото й обкръжение издават, че неотдавна мъжът й легнал под ножа. Медиците оперирали крака на Джонатан. В продължение на месец той ще се придвижва с помощта на патерици.

Нана Гладуиш

Проблемите в дома й валят като из ведро

В момента съпругът на тв водещата разчитал физически изцяло на нея. Тъй като бил почти напълно обездвижен, Нана се превърнала в негов личен асистент. И тази трудна ситуация тя приема с позитивизъм и се шегува: „Казала съм му, че като махне патериците, аз ще ги взема, че да мога да си почина малко. Това ни е уговорката“, казва звездата от „Съдебен спор“.

Всъщност в последните месеци и нейното здраве не било никак цветущо. Този път обаче нямала тревоги относно онкологичното заболяване, с което води битка вече 7 години. По време на скорошната ваканция на семейството, което всяко лято ходи на обиколка на любимите си дестинации в Америка, Нана Гладуиш преживяла няколко неприятни инцидента.

Въпреки всичко, тя не се предава

Още през първите дни на почивката усетила изтръпване на едната част на лицето си. Уплашила се дали не е получила микроинсулт. След като отишла по спешност в най-близката болница обаче, лекарите установили, че всъщност имала частична лицева парализа. Тя се появила в резултат на стоенето под ледената струя на климатика, която ѝ възпалила фатално нерв.

За щастие, болезненото състояние бързо отшумяло, но водещата била сполетяна от поредната беда. Тя била нахапана от насекоми, а организмът ѝ не реагирал добре и получила алергична реакция.

„Изядоха ме до смърт, три дни не спах“, жалва се Нана Гладуиш. Уви, това не била последната драма за семейната им ваканция в Америка. През последните дни там Нана, която навремето била кънкьорка, решила да си припомни старото си хоби.

Синът ѝ Джейсън поискал да покара кънки, а на нея също ѝ се приискало. Детето обаче тръгнало да залита, Нана понечила да го хване, за да не падне той фатално, и се приземила от голяма височина по гръб на асфалта. Първоначално стиснала зъби, но болките си усилили. Впоследствие по време на скенер станало ясно, че си е счупила зловещо опашката, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар