Мениджърът на Васил Найденов бесен на…! (още подробности)

Мениджърът на Васил Найденов разказа за патилата си
0

Мениджърът на Васил Найденов бесен на градинари!

Градинари скъсаха нервите на Ивайло Манолов – импресариото на певец №1 на България Васил Найденов. Славният мениджър дори обмислял дали да не изгони наетите специалисти и да наеме други за двора си в Гърция.

Васил Найденов
Мениджърът на Васил Найденов разказа за патилата си

„Туткаха се, претенции предявяваха… Главата ме болеше постоянно от тях. Въпреки всичко обаче съм доволен от работа, която свършиха във ваканционния ми имот. Цветята, които ми сложиха, са прекрасни, такива са и тревите. Тези дни пак отскочих до южната ни съседка, за да зазимя виличката ми”, сподели пред „Уикенд” отговорникът за участията на Кеца.

И допълни, че Васко вече се подготвя за снимките на най-новия си клип. За екранизацията на песента „На случайна гара” щял да бъде използван царският влак.

Припомняме, че миналата година той загуби портфейла с личните си документи и престоя няколко часа в 4-то РПУ. А в полицейския участък го накараха да пише подробни обяснения.

„Миналата седмица с Васил отидохме да вечеряме в кварталната кръчма „Отечество”. На другия ден установих, че ми липсва портмонето, в което имаше 100 лева, лична карта и шофьорска книжка. Прерових моя апартамент – не открих портфейла.

В жилището на Васил също го нямаше. Тогава реших да сигнализирам в полицията. Отидох, дадох показания, а като се прибрах у дома, се позвъни на вратата ми.

Търсеше ме Минар от Силистра – 22-годишен младеж, който открил портфейла ми, подхвърлен на улица край Южния парк. Липсваха парите, но документите си бяха вътре”, сподели тогава подробности за патилата си легендарният естраден мениджър.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.