Невероятно: Луиза Григорова и майка й са досущ като сестри!

Гласувайте за статията

Луиза Григорова и майка й са досущ като сестри!

Годините са превърнали Луиза Григорова в пълно копие на майка й. Двете дами винаги са имали сходни черти. Но доскоро дъщерята имаше излъчване на момиченце, заради което почти никой не забелязваше приликата им.

Луиза Григорова

Луиза Григорова и Ивет Григорова не са като майка и дъщеря, а като сестри

С наближаването на 30-те обаче актрисата все повече се превръща в двойница на своята майка Ивет Григорова. Това става ясно от снимка, която двете дами публикуваха наскоро. На нея те са без грим и ясно личи, че цветът на косите им е едно от малкото неща, по които се различават.

Ивет от години се изрусява, докато Луиза се придържа към натуралното кестеняво, което природата е избрала за нея. Тъй като и разликата във възрастта им не е голяма, човек лесно би предположил, че са сестри, пише вестник Уикенд.

Припомняме, че наскоро звездата от сериалите „Стъклен дом” и „Откраднат живот” подкара поръчков мерцедес, чиято стойност е около 100 бона.

Луиза Григорова бе засечена да паркира луксозния си автомобил в центъра на столицата и да се отправя към намиращо се наблизо кафене, за да си купи ободряваща кофеинова напитка.

Дали автомобилът е подарък за Григорова от съпруга й – режисьора Мартин Макариев, не е ясно. Актрисата има доста ангажименти, които й носят стабилни доходи. Така че вероятно и сама може да си позволи подобна скъпа кола.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар