Шеф Манчев направи нещо скандално

Гласувайте за статията

Топ готвачът го е ударил през просото

Топ готвачът Иван Манчев скандализира за пореден път обществото с действията си.

Запознати издават, че шеф Иван Манчев, е изоставил младата си любовница и майка на третото му дете Цветомила. Припомняме, че именно заради нея, той се разведе със съпругата си Марина.

От няколко седмици шеф Иван Манчев живее отделно от красивата мениджърка, която в края на юли го дари със син Александър. „Магьосникът в кухнята се оказа и плейбой – взе си апартамент в „Бояна”, но живее сам, без Цветомила”, коментира близка приятелка на кулинаря.

Иван Манчев

Топ готвачът го е ударил през просото

Преди дни Манчев бил забелязан с нова хубавица. Засега не е ясно дали раздялата е завинаги и чия е вината за конфузната ситуация. „Възможно е да е временна разлъка, следа като се налудува, може отново да приеме Цветомила. Манчев не обича да говори за тия неща”, обясни неговата приятелка.

Поредният „обратен завой” в живота на Иван Манчев идва само три месеца, след като той самият обяви в социалните мрежи, че е станал татко на момче. В разгара на лятото – 21 юли, майсторът на черпака написа следното: „С радост ви съобщавам, че с любимата ми Цветомила станахме родители на прекрасно малко момченце – Александър. Благодаря за професионализма на д-р Максим Яков и неговия екип от Майчин дом-Варна, както и на лекуващия лекар д-р Стратиева от Първа АГ Болница „Св. София“. Благодаря за любовта и подкрепата на нашите семейства и приятели!”.

Сега обаче „любимата” е аут от живота му. Въпреки сътресението взискателният шеф продължава да се грижи за бебето Александър. За целта той изпращал солидна сума на Цветомила, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар