Ето как чаровникът Димо Алексиев поддържа перфектна форма!

Гласувайте за статията

Димо Алексиев се е вманиачил по фигурата си, не спира да тренира, прави и йога!

Екранният д-р Калин Генадиев от сериала „Откраднат живот” в лицето на актьора Димо Алексиев много държи на добрата си фигура. С която отдавна пленява фенките си, заедно с чара, разбира се.

Димо Алексиев

Димо Алексиев изглежда чудесно, но дава максимума от себе си

Актьорът, който се оказа Рицарят в забавното шоу „Маскираният певец” всеки ден тренира усилено. И не позволява да качи нито едно излишно килце. За да се поддържа, Димо Алексиев всеки ден прави йога упражнения и не пропуска медитацуията.

Актьорът неслучайно е така посветен на тялото си. На фигурата му се дължи неговото прочуване преди няколко години. Тогава той се появи гол на сцената на две постановки в театъра. Този скандален момент в биографията му веднага го изстреля сред секссимволите на родния ни шоубизнес.

„За мен голотата на сцената не е проблем, ако в нея има някакъв смисъл. Против съм единствено безцелното събличане”, отсича театралът.

Разбира се, с подобни изяви никак не е желателно да прекалява с храненето и Димо Алексиев следи всяка хапка, която слага в устата си. А когато прекали с трапезите, веднага се обръща към йога упражненията, за да се затегне, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар