Животът на Ирена Милянкова се превърна в истински кошмар Преглеждания: 2527

Според запознати в основата на проблемите й стои бившият й съпруг
0
Оценете този post

Според запознати в основата на проблемите й стои бившият й съпруг

Запознати издават, че бившият съпруг на манекенката Ирена Милянкова – Росен Чолов, е уредил тя да бъде изгонена от работа.

Те посочват, че именно Чолата има пръст в отстраняването на многодетната майка от елитната брокерска агенция.
Припомняме, че Ирена Милянкова се подвизаваше повече от година в компанията, където работи и настоящият й съпруг Никола Чолаков. Тя бе един от най-ценните кадри и се изявяваше не само като брокер, но и като рекламно лице на фирмата.

Ирена Милянкова
Според запознати в основата на проблемите й стои бившият й съпруг

Тя бе обявена и за най-добър служител на годината, а само няколко месеца по-късно профилът й е премахнат от сайта на компанията. Самата Ирена Милянкова призна, че вече не работи там и се е записала да следва във Факултета по начална и предучилищна педагогика.

Мълвата носи, че зад отстраняването й от брокерската фирма се крие бившият й съпруг, който искал да й почерни живота. Чолов се възползвал от факта, че новият мъж на Милянкова работи в Гърция и моделката е сама у нас. Той правел всичко възможно да спъва професионалното й развитие.

Планът на Чолата май е напът да успее

Благодарение на дебелите си връзки той успял да издейства не само уволнението й, но и се постарал да не бъде наета в никоя друга брокерска агенция. Близки до Милянкова признаха, че в момента на безработната майка й е изключително трудно да се грижи за 6-те си деца.

Припомняме, че моделката поиска развод от Чолов още докато той беше зад решетките. Съденият за сводничество още не можел да преглътне предателството на бившата си. Най-вече му тежи това, че само година след раздялата им, тя вече беше бременна от новия си мъж.

Нещо повече – близки до Ирена Милянкова подозират, че отново Чолата има пръст в преместването на Чолаков в гръцкия клон на брокерската агенция. Бившият съпруг на моделката целял да разклати новия брак на Милянкова и според запознати е успял, пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.