Няма да повярвате в какво се е превърнал синът на Деси Банова и Росен Плевнелиев (ФОТО)

Гласувайте за статията

Семейството съчета двата празника в един ден

Няма да повярвате в какво се е превърнал синът на бившия президент Росен Плевнелиев и половинката му Деси Банова.

Запознати издават, че малчуганът е проходил за рождения си ден. Чаровният дребосък Йоан направил първите си стъпки.

Деси Банова

Семейството съчета двата празника в един ден

Малчуганът навърши годинка в началото на месеца, а семейството му реши да съчетае двата празника в един.
И въпреки че разполагат с възможности да вдигнат холивудско парти, Плевнелиеви решиха, че е най-добре да празнуват в тесен семеен кръг.

Лично тъщата на Плевнелиев приготвила питката за прощъпалника. Майката на Деси Банова – Лиляна Шопска се похвали с майсторлъка и сподели кадър от питката, с името на внука й изписано отгоре.

Начаса нейни приятели заляха с поздравления семейството, а тъщата издаде, че сама е омесила питката. Както и че фамилията няма да прави тематично парти, да се събира в скъпо заведение или да вдига шумни купони, а ще празнува в тесен кръг, у дома.

„Питката за прощъпалника на Йоан стана чудесна. Ще празнуваме една годинка и прощъпалник заедно“, потвърди бабата на мъничето, пише „България днес“.

Причината да отпразнуват рождения ден на Йоан и прощъпалника в семеен кръг е нежеланието на Деси Банова и съпругът й да показват децата си публично.
Едва когато навърши половин годинка, малкият Йоан за първи път бе показан пред медиите. А големите деца на двойката остават извън прожекторите, по настояване и на двамата.

Нито Деси Банова, нито Росен Плевнелиев искат децата им да са обект на медиен интерес. Президентът неведнъж е виждал клюките по адрес на настоящите президентски деца и предпочитал да предпази наследниците си от всякаква публичност, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар