Родителката на Корнелия Нинова остави всички без думи

Гласувайте за статията

Отношенията помежду им, са доста сложни

Родителката на лидера на червените редици Корнелия Нинова – леля Маргарита, остави всички без думи.

Запознати издават, че майката на Корнелия Нинова харчи пенсията си за обиколки из страната. Тя разнообразявала пенсионерския си живот с редица екскурзии, отбелязва „Ретро“.

Корнелия Нинова

Отношенията помежду им, са доста сложни

Леля Маргарита, както я знаят всички в Мизия, редовно се записвала в организирани пътувания с автобус до най-различни кътчета на България. Напоследък с нейни дружки се възползвали от евтините оферти и с радост обикаляли известни забележителности срещу скромни суми от пенсиите си.

Последното място, където майката на Корнелия Нинова отишла, било китното градче Чипровци. Мълвата, че родителката на социалистката е там, бързо се разнесла. Дори се появили местни гражданки и симпатизантки на левицата, които искали да я видят на живо и пожелали даже да се снимат с нея.

Доскоро Маргарита изобщо нямаше отношение към партийните дела на щерка си. През тази пролет обаче стана ясно, че сама е подала молба за членство в БСП.
Партийната ѝ книжка пък й била връчена от местните дейци на партията в Мизия.

Дъщеря ѝ така не намерила време да я зарадва и да отиде на мероприятието лично. Известно е, че когато Корнелия Нинова се прибира в родния си край, тя нощува предимно в дома на своята свекърва Дафина.

Неотдавна стана ясно, че състоянието на къщата, в която червената лейди е израснала, не е добро и неугледната постройка се нуждае от основен ремонт. Такъв обаче тя не предприемала, понеже отношенията с майка ѝ Маргарита били доста сложни.

На митинга по случай 1 май тази година двете почти не общуваха. Само няколко месеца по-късно обаче – на традиционния събор на БСП на Бузлуджа, Корнелия и майка ѝ играха хоро заедно. Комшии на Маргарита обаче издават, че тя не е ходила на гости на щерка си в София от години и двете рядко се чували по телефона, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар