Марта Вачкова изби рибата

Гласувайте за статията

Актрисата разби стереотипите на пух и прах

Актрисата Марта Вачкова, която е сред любимките на мнозина заради лъчезарната си усмивка, изби рибата

Колкото и да е лъчезарна, едва ли бихте си представили точно нея на модния подиум да представя някоя нова колекция.

Е, оказа се, че това е напълно възможно и именно модна кариера предстои на 60-годишната звезда от „Откраднат живот“.

Марта Вачкова

Актрисата разби стереотипите на пух и прах

Става дума за световна модна марка за едри дами, която е харесала пухкавата сестра Жекова от „Откраднат живот“ за рекламно лице. Единственият ангажимент, който дъщерята на Григор Вачков ще има във връзка с новите си професионални задължения, е да облича на официални събития луксозни тоалети, които ще ѝ дават без пари.

Става въпрос за модна линия, в която размерите започват от номер 50.
Едно ежедневно яке на фирмата върви около 700 лева, а официалните рокли тръгват от 1300. За Марта Вачкова обаче няма да съществува проблемът с плащането. Тя не просто ще носи дрехите без пари, но и ще получа хонорари, когато ги облича.

Късметлийският моден ангажимент на 60-годишната актриса е от няколко седмици и тя вече направи първите си крачки в изпълнението му на парти на Нова тв преди дни.

Там се появи в шармантна розова рокля в макси размер и веднага започна да получава комплименти за стайлинга си. Мълвата носи, че за снимка с рокля от въпросната марка Вачкова получава поне 500 лева.

По принцип мениджърите на модния бранд предпочитали по-млади дами, но Марта Вачкова успяла да разбие на пух и прах стереотипа не само относно килограмите, но и относно възрастта на манекенките.

Модната марка е само една от многото, които плащат на Марта Вачкова като рекламно лице. Тя промотира и специални чайове за укрепване на имунитета, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар