Наталия Кобилкина вече не прави всеки ден креватни упражнения

Гласувайте за статията
Наталия Кобилкина тръкна на кизомба

Наталия Кобилкина, която е омжена за гръцки бизнесмен, умело съчетава грижите за сина си Филип и работните си ангажименти – пише в. „Уикенд“. Раководеното на академията ѝ за дами, търсещи щастие и хармония в личния си живот, по никакъв начин не пречи на Наталия да продължи да бъде жена-мечта. Рускинята дори се хвали, че с мъжа ѝ наскоро празнували четвърта година заедно и страстта помежду им, вместо да отслабва, се засилила, а връзката им станала още по-задълбочена и силна – отбелязва изданието.

„Вярвам, че любовта трае много повече от 3 години, но разбира се, ако инвестираш в тази любов“ – споделя Наталия Кобилкина. Тя признава, че вече не го правят в леглото всеки ден със съпруга си, за да държат страстта си на високо ниво. Не уточнява какъв е интензитетът на интимното им общуване, но е „повече от веднъж седмично“.

Според Наталия Кобилкина жената трябва да се раздава за мъжа, да го подкрепя, да бъде благодарна и да му се възхищава. А за да може да задълбочи усещането за любов и привързаност, специалистката по интимни въпроси е убедена, че жената трябва да обича себе си и да е щастлива.
„Ако жената не е щастлива, тя не може да дава“ – твърди рускинята.

Наталия Кобилкина не е разпуснала академията си за дами

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар