Наталия Гуркова се провали

Гласувайте за статията

Пълен провал претърпя очарователната Наталия Гуркова

Чаровната Наталия Гуркова претърпя голям провал. Красавицата се провали като водеща на предаването, в което излъчваше интервюта с известни и успешни личности. Проектът „Те са” изчезна тихомълком от мрежата, видя първи Hotnews.bg. Вече втори месец в канала за видеосподеляне, предаването на Наталия Гуркова не се излъчва. Но никой не забеляза отсъствието му.

Причината за спирането на формата е ниската гледаемост. Почитателите му в Youtubе са изключително малко. Те малко повече от 200 души. Последното интервю, което е качено, е от 30 август тази година. Гост на Наталия Гуркова е балерината Маша Илиева.

Нито един зрител не е оставил коментар. Видеото има едва пет харесвания. Излъченото интервю е от стар запис. Това става ясно от роклята, с която Гуркова се появи, а месеци преди това показа кадри от интервюто в социалната мрежа.

Очевидно нищожният интерес към предаването от страна на зрители и рекламодатели е причината за неговия крах”. Форматът стартира в началото на година със заявката, че ще привлече голяма зрителска аудитория. Но очакванията на Наталия Гуркова, не се оправдаха.

„Всяка седмица ще бъде излъчвано интервю със знакова за България и света личност или тема. Успешни в своята област личности ще говорят за пътя си към успеха”, обявиха създателите на формата преди неговия старт, пише Хот нюлс.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар