Без Преслава на концерта на „Пайнер“ (Вижте каква е причината)

Без Преслава на концерта на „Пайнер“ (Вижте каква е причината)
5 (100%) 1 vote

Преслава също няма да се изяви на концерта на „Пайнер“

По традиция всяка година в началото на месец декември музикалният гигант „Пайнер“ събира на една сцена най-популярните имена в жанра. Но тази година две от най-актуалните изпълнителки няма да уважат събитието.

Първа за отсъствието си съобщи Емилия. Блондинката сподели в мрежата, че тази година няма да е част от грандиозното събитие. Тя поясни причините за своето отсъствие, за да избегне спекулациите по въпроса. Емилия сподели, че решението е взето единствено от нея. Заради натоварения си график и останалите проекти, по които работи, звездата е преценила, че е по-добре да се съсредоточи върху самостоятелните си ангажименти.

Преслава също последва примера й. Добричлийката обяви в мрежата, че и тя няма да бъде част от концерта и поясни каква е причината за отсъствието й.

“ За да избегна спекулациите, които ще предизвика отсъствието ми на това събитие, реших да ви съобщя какви са личните ми съображения! На първо място бих искала да кажа, че съм в прекрасни отношения с моите продуценти и решението ми е съгласувано с тях. Най-вероятно за много от вас това ще бъде изненада, защото изпращам една от най-силните си години в професионален план, но от опит знам, че за да се представя подобаващо на това грандиозно събитие, ще изисква доста време, с което за съжаление не разполагам, поради поетите отдавна професионални и лични ангажименти“, гласи съобщението на Преслава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар