Любимата на Годжи издържа семейството

Любимата на Годжи издържа семейството
5 (100%) 1 vote

Любимата на Годжи върти успешен бизнес

Надежда Дончева, която наскоро дари с дъщеричка и е негова годеница, издържа семейството. Русокосата красавица печели повече от него, узна HotArena.

27-годишната майка се занимава с продажбата на трюфели. Тя върти успешен бизнес с биохрани, който процъфтява ден след ден. Много често любимата на музиканта лично застава зад щанда. Но това се случва единствени в часовете, когато момиченцето й Цвети спи. След месец наследницата на Годжи и Надежда има рожден ден. Семейството вече се готви за голям купон.

Врачани споделят, че Надето е домошар. Тя обича тихия и спокоен живот. За нея казват, че не е особено амбициозна. Но за сметка на това е изключително мила и умна.

Надя също е родом от Враца, както и Годжи. Откакто са заедно музикантът реши да се върне да живее в провинцията заради нея.

Още на първата си среща с нея, музикантът я помолил да сподели за какво мечтае. Надя категорично заявила, че са мечтите, че мечтите й са свързани с дете и малък магазин за биохрани. В момента със сигурност е повече от доволна и щастлива, тъй като и двете й мечти вече са реалност.

В началото музикантът и любимата му криеха връзката си. Синовете на Годжи, които са на възрастта на Надя, трудно приеха връзката му с нея. Но след появата на бебето, момчетата приеха избора на баща си, пише Хот арена, позовавайки се на „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар