Принц Чарлз даде урок на Уилям и Хари (Вижте как)

Принц Чарлз даде урок на Уилям и Хари (Вижте как)
4 (80%) 2 votes

Принц Чарлз показа на синовете си какво е да си бъдещ крал

Принц Чарлз даде урок на синовете си Уилям и Хари. В последните дни принц Хари и Меган Маркъл отново бяха в центъра на вниманието покрай документалния филм за тях, заснет по време на пътуването им в Южна Африка. Акцентът на продукцията определено е изместен от дейността им върху чувствата и емоциите им.

В едно от интервютата херцогът на Съсекс призна, че отношенията с брат му Уилям са на приливи на отливи. Това предизвика реакция и спешна среща между двамата. И докато херцогът на Кеймбридж е по-скоро притеснен за своя по-малък брат, то баща им Чарлз е доста ядосан от случващото се в кралския двор.

На бъдещия крал никак не му се нрави, че двамата му синове не са в добри отношения и този факт стана публично достояние благодарение на Хари. Освен това, Чарлз е наясно, че подобни конфликти имат отрицателен ефект върху имиджа на целия кралски двор, а оттам и на неговия личен.

И така вниманието отново е изместено от наистина важните дела върху семейните и лични драми на членовете на кралския двор. Тази седмица, например, Чарлз бе на двудневно посещение в Япония. Но за него не се чу нищо, защото всички се интересуват от Хари, Меган и Уилям, пише „Дейли мейл“.

Урок

Дни след излъчването на документалния филм за херцога и херцогинята на Съсекс дойде ред и на този по случай 50-тата годишнина на принц Чарлз в ролята на херцог на Корнуел. И, според кралски експерти, това е нагледен урок за по-младите как се прави.

Докато филмът за Меган и Хари се превръща в техния начин да кажат всичко, което иначе няма как, то Чарлз акцентира само върху това какво, къде и как върши – като един истински бъдещ крал.

Принц Чарлз даде урок на Уилям и Хари сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Чарлз даде урок на Уилям и Хари сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Въпреки неприятните усещания, които скандалът предизвиква в бащата на принцовете, той е притеснен за по-малкия си син – така, както навремето се е притеснявал за Даяна. Също така Чарлз е обещал в най-скоро време да се изкаже публично в негова защита, пише liefstyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар