Кейт Мидълтън се сля с обикновените хора (Вижте къде беше засечена херцогинята)

Кейт Мидълтън се сля с обикновените хора (Вижте къде беше засечена херцогинята)
1 (20%) 1 vote

Кейт Мидълтън и Уилям си взеха кратка почивка

Кейт Мидълтън се сля с обикновените хора. Често виждаме херцогинята на Кеймбридж в целия й блясък – елегантна рокля, безупречен грим и прическа достойна за червения килим. Но отвъд образа на винаги перфектна херцогиня, тя е съпруга и майка на три прекрасни деца. И в тази си роля тя се доближава много до всяка средностатистическа дама.

Въпреки че може да си купи каквото пожелае и дори да й го занесат, без тя да излиза от вкъщи, за Мидълтън е удоволствие да се слее с обикновените хора. Тя обича да пазарува в супермаркетите, където неведнъж е засичана.

Същото се случи и преди няколко дни, по време на кратката почивка на херцога и херцогинята на Кеймбридж в кралското имение в Норфолк. След завръщането им от Пакистан Кейт и Уилям прекараха няколко дни заедно с децата. Времето си заедно те оползотвориха с шопинг за предстоящия Хелоун.

И докато някои хора, в опита си да бъдат оригинални, дават огромни суми за костюми за празника, Кейт Мидълтън предпочете да набави маскировка за трите си деца от местния супермаркет. Тя се появи с Шарлот и Джордж, за да направят необходимите покупки. Те обаче бяха придружавани от задължителната охрана, пише „Harper’s Bazar“.

Персоналът в търговския обект вече добре познава херцогинята. Тя винаги се отбива дотам, когато е в селото. Този път обаче Кейт се насочила директно към щанда с хелоунските артикули, заявявайки на продавачката, че й трябват костюми за три деца.

Кейт Мидълтън обича да пазарува в супермаркетите сред обикновените хора сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Кейт Мидълтън обича да пазарува в супермаркетите сред обикновените хора сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Именно на трите си деца Кейт се старае да даде урок, че те са като всички други, независимо от кралските титли. И те ходят на пазар с нея в супермаркета, и те се маскират за Хелоун, и те имат майка, която се грижи да им е винаги забавно, пише lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар