Скъсаха американската виза на вдовицата на Фатик

Гласувайте за статията
Адриана Тюрмен, вдовица на митичния Фатик, вече не може да посещава САЩ

Тюрмен вече е обявена за пернона нон грата в Америка – пише „Уикенд“. Преди около месец служители от американското посолство в София се скъсали изтичащата 10-годишна виза на вдовицата на Фатик и са отказали без каквито и да е обяснения да й издадат нова – отбелязва изданието.

Изненадващото решение на американските служители най-вероятно е заради постъпили доноси срещу Андриана Тюркмен и нейния покоен мъж Филип Найденов-Фатик. С неговото име се свързваше производството и контрабандата на амфетамини от България към Европа през 90-те години на миналия век.

Фатик бе близък с почти всички мафиотски босове и най-вече със висаджиите Васил и Георги Илиеви. Негова запазена марка бе да стреля с пистолета си по време на мутренски купони в ресторанти и барове.
Филип Найденов бе разстрелян на 19 август 2003 г. посред бял ден на оживено кръстовище в София. Тогава наемен убиец изстреля цял пълнител от автомат „Калашников“ по мерцедеса му, а 9 от куршумите улучиха тялото му. За мафиотската екзекуция няма осъдени, макар МВР да разследваше Йоско Костинбродския и бандата му за убийството.

Към днешна дата вдовицата му Адриана е собственичка на няколко имота в центъра на София, които отдава под наем и прибира по над 20 хил. лева месечно.

Андрана вече не може да пътува до САЩ

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар