И Преслава аут от концерта на „Пайнер“ (Вижте защо)

И Преслава аут от концерта на „Пайнер“ (Вижте защо)
5 (100%) 1 vote

След Емилия и Преслава се извини на феновете

И Преслава аут от концерта на музикална компания „Пайнер“. Поп фолк изпълнителката последва примера на своята колежка Емилия, която написа дълго обяснение за феновете си защо ще пропусне рождения ден на компанията.

Емилия обясни своето отсъствие с много проекти, които подготвя в момента и върху които е „изцяло съсредоточена“. „Вече 20 години съм артист на музикална компания „Пайнер“ – години, през които не съм спирала да работя и да затвърждавам позиции с таланта си. За това време, вече се чувствам достатъчно зряла, за да преценявам сама, кое е полезно да бъдещето ми“, написа Емилия. Тя уточни, че няма никакви конфликти със своите шефове.

Преди броени минути, следвайки примера на колежката си, и Преслава обяви, че няма да участва в концерта на „Пайнер“. Както и Емилия, Преси направи това с цел да избегне всички спекулации, които ще последват от отсъствието й от концерта.

„Здравейте, приятели! Искам да ви уведомя, че няма да участвам на концерта по случай рождения ден на телевизия „Планета“. За да избегна спекулациите, които ще предизвика отсъствието ми на това събитие, реших да ви съобщя какви са личните ми съображения.

На първо място бих искала да кажа, че съм в прекрасни отношения с моите продуценти и решението ми е съгласувано с тях. Най-вероятно за много от вас това ще бъде изненада, защото изпращам една от най-силните си години в професионален план, но знам, че за да се представя подобаващо на това грандиозно събитие, ще изисква доста време, с което за съжаление не разполагам, поради поетите отдавна професионални и лични ангажименти“, пише Преслава, за да уведоми феновете за отсъствието си от концерта на „Пайнер“.

И Преслава аут от концерта на "Пайнер" сн. Инстаграм

И Преслава аут от концерта на „Пайнер“ сн. Инстаграм

Така поп фолк изпълнителката успя да разочарова своите фенове. Почитателите й се надяваха, че тя ще изпълни някои от своите хитове на рождения ден на музикалната компания.

Преслава последва примера на Емилия сн. Инстаграм

Преслава последва примера на Емилия сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар