Светлана Гущерова стана жертва на нагли крадци

Светлана Гущерова стана жертва на нагли крадци
5 (100%) 1 vote

Светлана Гущерова стана жертва на нагли крадци

Нагли крадци обраха Светлана Гущерова. Неприятната случка помрачила настроението на милионерската съпруга по време на последната разходка до Виена с нейния съпруг. Инцидентът се случил, докато бившата плеймейтка се разхождала с мъжа си Християн Гущеров се разхождали из австрийската столица, научи HotNews. Младата майка реши да обнови гардероба си с последните модни попадения от колекциите на световните брандове за новия сезон.

Това е поводът за пътуването на семейство Гущерови до Виена. От снимките, които Светлана Гущерова качи в Инстаграм, става ясно, че най-новите попълнения в гардероба й са от бутиците на „Гучи“ и „Луи Вюитон“.

Приближени до Гущерови коментират, че обикновено в чужбина те използват кредитни карти. Но в деня на обира Светлана има джобни пари. За щастие сумата не е била голяма. Крадците отмъкнали едва 30-40 евро. Светлана пъхнала парите в джоба на якето си. Сумата, с която се е разделила, е нищожна. Но тя не се почувствала добре, след като разбрала, че е станала жертва на нагли крадци. Съпругата на Християн Гущеров предполага, че е била обрана в асансьора в голям търговски център. Заедно с тях се качили и поне още десет души. Вероятно точно тогава крадецът е отмъкнал парите от якето на Гущерова, пише Хот нюлс.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар