Васил Найденов проговори за катастрофата

Васил Найденов проговори за катастрофата
5 (100%) 1 vote

Васил Найденов проговори за катастрофата на магистрала „Тракия“

Васил Найденов катастрофира преди дни на магистрала „Тракия“. По време на инцидента той се возил на предната седалка. За произшествието е съставен протокол. Вероятно шофьорът на изпълнителя ще бъде глобен, тъй като не е спазил дистанция и се е ударил в движещия се пред него автомобил.

Според действащото законодателство, при произшествие заради движение с несъобразена скорост и неспазване на дистанция, санкцията е в размер на 200 лв. Тя включва и отнемане на 3 точки от контролния талон.

„Силна катастрофа беше. Така ме боляха краката, че не можех да ходя и не ми беше до уплаха, забравих за нея“, коментира Васил Найденов, който все още е в шок.

Въпреки стреса и тежкия удар, той още същата вечер изнесе на сцената в Казанлък и зарадва почитателите си.

Васко Кеца споделя пред „България днес“ как точно се е стигнало до произшествието. „Пред нас се движеше „Мерцедес“, нов модел. Изведнъж той рязко намали. От дясната страна имаше ТИР и ние се оказахме в капан. Трябваше или да се ударим в камиона, или в мерцедеса, защото той рязко намали скоростта поне с 40-50 км/ч, споделя шокираният изпълнител, цитиран от изданието. Той разкри, че това не е първият му пътен инцидент, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар