Тита се закръгли (Певицата качи близо 10 кг)

Гласувайте за статията

Тита се вталява с фотошоп

Поп звездата Тита отново е надебелява с поне 10 кг. Оказа се, че истинският й външен вид няма много общо с образа на секси блондинката от клиповете. На свое участие изпълнителката показа доста налята фигура.

Христина Христова, както е истинското име на Тита, от много време се бори с излишните килограми, като преди две години бе ударила внушителните 70 кила. След това тя успя да свали част от тлъстинките и вееше секси фигура, но сега отново се е закръглила. За да не си личи напълняването, тя използва „метода Андреа“, както стана популярно отслабването с фотошоп. Бившата на Кубрат Пулев има мания за обработване на снимките и не пуска и кадър без да втали тялото и лицето си и да изглежда по коренно различен начин от действителността.

Почитатели на Тита я заснеха по време на нейно участие. На фотоса се виждат закръглените й бедра, късите й крайници и разликата с кадрите й в социалните мрежи. Лъскавата визия, с която Тита се представя в ефектните си видеоклипове, се оказа пълна измама. Протежето на Криско е ниско и пухкаво, но поне, за разлика от Гери-Никол, е надарена от майката природа с невъобразими гърди.

„Точно си мислех, че е отслабнала и видях действителността. Леко се разочаровах от вида й и най-вече от това, че лъже със снимките си“, коментира почитател на надарената блондинка, пише „Уикенд“.

Факт е, че Тита, чиято звезда изгря в „Х фактор“ преди години, видимо се втали последната година. Освен феновете, които са безпощадни към 20-годишната певица от Тутракан, конкуренцията й с Гери-Никол също я мотивира да заслабне. Двете се борят за една и съща аудитория сред младото поколение и постоянно се съревновават коя ще изкара по-голям хит, по-хубав клип и ще изглежда по-добре.

Тита се вталява с фотошоп колаж: hotarena.net

Тита се вталява с фотошоп колаж: hotarena.net

В последно време Тита бие по участия своята конкурентка. Гери-Никол се беше отдала на почивка и за повече от месец се бе покрила от медиите и почитателите си. През това време Тита изкара баладата „Първият човек“ и се скъсва от участия из страната, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар