Брендо ликвидира похитителя на дъщеря си

Брендо ликвидира похитителя на дъщеря си
1 (20%) 1 vote
Според слух в родния ъндърграунд Джаки Ръчичката е бил ликвидиран в Испания

Даниел Георгиев – Джаки Ръчичката, който според ченгета е най-вероятният организатор на отличането на дъщерята на кокаиновия крал Евелин Банев – Лара, е убит. Такъв слух се носи в ъндърграунда – пише в. „Уикенд“. Ликвидирането на Джаки Ръчичката е станало в Испания преди месец, сочи зловещата информация. Гангстерът е бил там заради наркосделка – отбелязва изданието.

Близки до Джаки Ръчичката потръдиха пред „Уикенд“, че не са го виждали от месеци. Според тях ой бил в чужбина по свои си дела. В МВР също няма официална информация за смъртта на бандита, който за последно бе разследван като съпричастен към отличанията на Лара Банева, дъщеря на Брендо, както и на Адриан Златков, син на автотърговеца Тони Златков.

Дъщерята на Брендо бе похитена на 5 март 2013 година. Малката Лара бе върната след 47 дни в плен. Според официална информация за свободата ѝ са платени 530 хил. евро. Според неофициални източници обаче Брендо е платил почти 2 милиона евро.

Брендо отмъстил за отвличането на дъщеря си Лара

Според източници на изданието, ако слухът за убийството на Джаки Ръчичката е верен, той или е поръчан от Брендо като отмъщение за отличането на дъщеря му, или от измамени чужденци в нарко средите – коментира в заключение изданието с най-голям тираж у нас.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар