Хейли Бийбър сипе заплахи към Селена Гомес: Ще те убия!

Хейли Бийбър сипе заплахи към Селена Гомес: Ще те убия!
3 (60%) 2 votes

Хейли Бийбър сипе заплахи срещу Селена, бясна е

Хейли Бийбър е бясна на Селена Гомес. Съпругата на певеца Джъстин Бийбър се почувства безкрайно засегната, след като съпругът й се превърна в обект на романтичните въжделения на бившата си приятелка.

Селена посвети песен на певеца, в която плаче за изгубената му любов. И по всичко изглежда, че все още не го е преживяла. Хейли от своя страна никак не бе въодушевена от този факт. И не пропусна да покаже на бившата му, колко е разстроена самата тя.

Само час след като Селена сподели видео с песента си, Хейли Бийбър отговори. Манекенката много кратко й отговори с думите „Ще те убия!“

Изглежда в Холивуд се задава нова любовна драма. Селена сложи първа началото на драмата, като публикува песента, за която всички смятат, че е посветена на Джъстин, а на Хейли това никак не й се хареса.

В своя профил в тя сподели песента на Самър Уолкър „Ще те убия“. С оглед на това, че песента е публикувана веднага след като Селена обяви новото си видео, отговорът е ясен. И феновете са убедени, че Хейли изпраща на Гомес послание по този начин, пише TMZ.

Минути по-късно Селена обяви скрийншот с бележка, в която има ясна цел. И освен това ако неприятелите й се опитват да я унижат, тя няма да се предаде. И ще издържи всички нападки, като остане с вдигната глава.

Хейли Бийбър е бясна на Селена заради обяснението й в любов към Джъстин

Хейли Бийбър е бясна на Селена заради обяснението й в любов към Джъстин сн. Инстаграм

Джъстин засега не е коментирал ситуацията. Певецът предпочете да запази мълчание по повод драмата между бившата му любов и настоящата му съпруга. Двамата със Селена се събираха и разделяха повече от десет години. В крайна сметка обаче решиха да сложат край на връзката си, след като тя постъпи в психиатрична клиника. Семейството й пък го считаше за крайно неподходящ и се опитваше винаги да ги раздели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар