Слави Трифонов набута и кака си в „Няма такава държава“ (Шоуменът прави партия от бивши приятелки и роднини)

Гласувайте за статията

Сестрата на Слави Трифонов делегат в учредителното събрание на партията му

Слави Трифонов прави партия от бивши приятелки и роднини. Освен бивши и настоящи любовници, които са част от „Няма такава държава“, шоуменът е натикал и сестра си в партията си. Сестра му Петя е била сред делегатите на скандалното учредително събрание, което не едва 15 минути.

Тя е заснета как полага подписа си и нищо чудно да смени амплоато. И досега каката на Слави Трифонов живее в пъти по-луксозно от лекарското съсловие у нас. За последните десет години тя е обиколила практически цялото земно кълбо, а луксозните й екскурзии до нечувани дестинации са ежедневие.

Разбира се, всичко това е финансирано от нейния брат, милионер. Тя не спира да демонстрира лукса, с който е обгърната, като непрестанно публикува снимки в официалния си профил в социалната мрежа Фейсбук. Въпреки възрастта си, каката на Слави Трифонов смело се показва по бански, на фона на лазурни брегове и палми, пише „Ретро“.

Брутната й заплата от 700 лева е крайно недостатъчна дори да си купи двупосочен билет за островите, където отмаря. На воаяжите си тя е придружава от мъжа си, майка си и сина си Теодор. Племенникът на Слави е сочен за потенциален наследник на несметното богатство на Дългия.

Слави Трифонов взе и сестра си в "Няма такава държава" колаж: hotarena.net

Слави Трифонов взе и сестра си в „Няма такава държава“ колаж: hotarena.net

Благодарение на него той учи в престижен университет в Шанхай, посещава баровски заведения и не спира да се фука как пуши пури и пие марково уиски. Каката на Слави и семейството й обитават луксозно обзаведен апартамент в Плевен, а че разполагат с пари си личи и по начина им на обличане. Всички са изтупани от глава до пети с дрехи на Филип Плейн – заклет любимец и Слави Трифонов. Само една неговата тениска струва 750 евро, а якетата са по 8 хиляди евро, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар