Кристиан Костов досущ замяза на момиче (Вижте го с лакирани нокти и рокля)

0

Младият певец предпочита женски дрехи и лакира ноктите си

Кристиан Костов, който има странно поведение се стъкна в розов цвят. И ако ставаше дума само за цвета нямаше да е толкова притеснително. По-скандален е факта, че кройката на дрехата му не е подходяща за мъж.

Сякаш това костюмче, с което се показа на последните си снимки е от гардероба на някоя гейша. С розово лилавия си оттенък кимоното, коeто е навлякъл е по-скоро за някоя представителка на нежния пол.

Колаж: lifeonline.bg

Можем да установим, че Крис е използвал и лак за ноктите си. Накичил се е с пръстнечета и герданчета, които са неизменна част от аутфита на певеца. Понякога тийнеджърът се кипри с разни шалчета и дамски чантички. А и прическата му си е чисто момичешка.

Кристиан Костов с лакирани никти
Снимка: lifeonline.bg

Заради нежния си женски вид роденият в Москва нашенец често става обект на подигравки в социалната мрежа. Затова младия изпълнител скоро предупреди феновете си да го оставят на мира. Как ще изглежда си е негова лична работа, избухна Крис.

Скоро стана ясно, че 19 годишният младеж има голям проблем със зъбите. Специалист го прегледал и му сложил брекети. Като му забранил да слага каквато и да е храна в устата. Кристиан Костов щял да кара на вода цяла седмица. Но пък жертвата си струвала защото още от малък има комплекс с усмивката си, който го преследва цял живот, предават от lifeonline.bg.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.