Хороскоп за 24 октомври, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Овен
Четвъртък е тежък за вас. На работното място сте натоварени, но продуктивни. Не се притеснявайте за малки и незначителни неща. В личен план ще се насладите на компанията на близки приятели. Те ще ви помогнат да се отпуснете. Очаква ви релаксираща вечер със семейството.

Телец
Денят е спокоен за вас. На работното място ще вършите задълженията си с удоволствие. В личен план търсите ново, по-вълнуващо хоби. Отделете време да помислите над това, но не взимайте прибързани решения. Ще прекарате спокойна и приятна вечер с половинката си.

Близнаци
Днес е приятен ден за вас. На работното място сте разсеяни, но това няма да повлияе на задълженията ви и тяхното изпълнение. В личен план обмисляте финансовото си състояние и неговото подобрение. Помислете в какво е най-добре да инвестирате и се посъветвайте с приятел.

Рак
Четвъртък е социално натоварващ, но задоволителен ден за вас. На работното място сте спокойни и уверени. Обмисляте идеи, които ще доведат до нови възможности за професионалната ви кариера. В личен план приятел ще поиска съвет от вас. Очаква ви ново запознанство.

Лъв
Денят се очертава изморителен за вас. На работното място имате много задължения и сте притеснени относно тяхното изпълнение. В личен план планирате пътуване, но има голяма вероятност то да се отложи. Това може допълнително да ви депресира. Вечерта ще е спокойна.

Дева
Днес е прятен ден за вас. На работното място обстановката е спокойна, а вие вършите задълженията си бързо и леко. В личен план ще получите интересна и вълнуваща новина, с която ще изненадате семейството си. Очаква ви забавна вечер навън с приятели.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар