Джаки Кенеди била в психиатрична клиника, лекували я с електрошок (Какво не знаем за нея?)

Гласувайте за статията

Любимата първа дама на САЩ минала през ада, но криела умело драмите в живота си

Джаки Кенеди е любимата първа дама на САЩ, животът й обаче не е бил само цветя и рози. Като съпруга на президента тя прикривала умело какво й се случва в личен план.

Преди да срещне Джон Кенеди тя била обвързана с друг мъж, когото познавала от няколко месеца. Произходът на Джаки бил измамен. Тя била само една осма французойка, а всъщност нейните предци били ирландски селяни дошли в Америка.

Снимка: tocka.com.mk

Когато Джон Кенеди й предложил брак тя не приела веднага, а размисляла един месец. Джаки мразела сватбената си рокля защото смятала, че подчертава плоските й гърди, макар да била ушита по последна мода.

Всъщност първата дама мрази цялата си сватба. Предпочитала да се омъжи с тесен семеен кръг, но получи пищно и публично тържество.

Джаки губи деца. Преди да роди дъщеря си Каролин тя преживява спонтанен аборт. А вторият й син Патрик умира два дена след раждането.

Снимка: tocka.com.mk

Мадам Кенеди страдала и от избледняващата любов на съпруга си и неговите изневери. Свекърът й платил милиони за да не се разведе с Джон.Един развод щял да навреди на имиджа му.

Съпругата на Кенеди страдала от депресия. Но най-големия ужас изживяла през 1975 г когато съпругът й се прибрал вкъщи с любовницата си. Джаки избягала от дома, а Джон повикал помощ. След инцидента тя била затворена в психиатрична клиника.Където била лекувана с електрошок, предават от  tocka.com.mk.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар