Снахата на Цеца Величкович се омъжва с нейната рокля (Нови разкрития за събитието)

Снахата на Цеца Величкович се омъжва с нейната рокля (Нови разкрития за събитието)
2 (40%) 1 vote

Синът на Цеца Величкович и Аркан се жени с униформата на баща си

Снахата на Цеца Величкович се омъжва с нейната рокля. Велко Ражнатович и неговата любима Богдана ще се врекат във вечна вярност един на друг само след месец – на 24-ти ноември. Сватбата ще бъде по всички сръбски обичаи, а подготовката за събитието тече с пълна сила, защото няма никакво време.

Синът на Цеца ще отиде до дома на своята избраница заедно с кумовете, за да „откупи“ бъдещата си съпруга. След това Велко и Богдана ще сключат църковен брак в най-големия храм в Сърбия и на Балканския полуостров „Свети Сава“. Той се намира в Белград. Пищното тържество ще се състои в близък ресторант, а гостите ще са около 500.

Велко ще се омъжи с униформата на своя баща Аркан. „През всички тези години Цеца пазеше униформата на Аркан и сватбената си рокля, защото бе особено привързана към тях, а Велко знае това. Когато изрази желание да носи военната униформа на баща си, Цеца се развълнува и се съгласи. Това е неговото желание, но той все още не го е пробвал и не знае дали ще му стане“, казва източник, близък до семейството пред kurir.rs.

„Що се отнася до Богдана, Велко не настоява тя да носи сватбената рокля на Цеца. Но изглежда, че ще се случи точно това, защото бъдещата й свекърва иска да й даде сватбената си рокля и планира да й купи още една, която да носи на тържеството в ресторанта“, допълва източникът.

Снахата на Цеца Величкович се омъжва с нейната сватбена рокля сн. Инстаграм

Снахата на Цеца Величкович се омъжва с нейната сватбена рокля сн. Инстаграм

Според него всички са много развълнувани от предстоящата сватба, но още повече се вълнуват от това, което им предстои следващата година. Тогава Велко и Богдана ще станат родители за първи път, а Цеца ще стане баба, пише ubavinaizdravje.mk. Тя сама сподели хубавата новина с всичките си почитатели в социалната мрежа Инстаграм.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар