Синът на Джони Деп пълно негово копие (Вижте порасналия наследник на актьора)

Гласувайте за статията

Синът на актьора досущ прилича на баща си, одрал му е кожата

Всеизвестен факт е, че Джони Деп е бил обвързан с актрисата Ванеса Паради. От връзката си с нея има две деца. Но в повечето случаи когато стане дума за Карибския пират акцента винаги пада върху дъщеря му Лили Роуз Деп.

Малцина са тези, които знаят, че освен щерка с Ванеса имат и син. Който е по-малък и се казва Джон Кристофър Деп трети. Момчето порасна и вече е седемнадесет годишен младеж.

Медиите рядко го поставят в центъра на вниманието защото тийнейджърът не обича обществения живот. Който водят родителите му и сестра му.

Колаж: uofa.ru

Миналата година обаче наследникът на бившата актьорска двойка се озова в светлините на прожекторите заради здравословните си проблеми.

Според Джони Деп причина за това били тежкия му развод с Амбър Хард и появилите се слухове, които циркулираха в публичното пространство, свързани с пиянското поведение на холивудската звезда. Както и фалшивите новини, че е фалирал.

Седемнадесет годишния син на Джони Деп
Снимка: uofa.ru

Джон Кристофър Деп III много прилича на известния си татко. Докато сестра му в взела чертите на майка им той е одрал кожата на Джони Деп. Рядко могат да се видя снимки на младежа. Защото той страни от светското общество.

Благодарение на приятели Деп – младши обаче в интернет се появяват от време на време негови фотоси. За младия Деп казват, че е притеснително и срамежливо момче. Което се чувства идеално в сянката на своите известни родители, предават от uofa.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар